Mobiele menu

On the Move sportvrienden Oekraine

Projectomschrijving

Doe ook mee en organiseer voor en met gevluchte jongeren sportactiviteiten gericht op ontmoeting en activatie. Vooraf gaand is er een gezamenlijke voorbereiding gericht op vaardigheden om evenementen op te zetten, kennis making met de doelgroep en voorbereiding op de dialoog aan gaan. Wat betekent oorlog voor mij en hoe ga ik er mee om.

Dag 1 is een ontmoeting en voorbereidingsdag.
Dag 2 een sport evenement met padel en tennis clinics. Ontmoeting en elkaar leren kennen is hierin verweven. Waar mogelijk worden er koppels van 2 gemaakt tussen jongeren met een andere achtergrond en worden ze Sportvrienden in de volgende activiteiten.
Dag 3 sportevenement Copa de Padel samen met je sportvriend op het Jaarbeursplein vrijwilliger zijn. Op deze dag is er altijd een skybox beschikbaar voor mensen uit de Oekraine.
Dag 4 sport evenement Copa de Padel samen met je sportvriend op het Jaarbeursplein plus skybox.
Dag 5 sport evenement Copa de Padel samen met je sportvriend op het Jaarbeursplein, plus skybox.

Omgeving

Utrecht

Verslagen


Samenvatting van de aanvraag

Doe ook mee en organiseer voor en met gevluchte jongeren sportactiviteiten gericht op ontmoeting en activatie. Vooraf gaand is er een gezamenlijke voorbereiding gericht op vaardigheden om evenementen op te zetten, kennis making met de doelgroep en voorbereiding op de dialoog aan gaan. Wat betekent oorlog voor mij en hoe ga ik er mee om. Dag 1 is een ontmoeting en voorbereidingsdag Dag 2 een sport evenement met padel en tennis clinics. Ontmoeting en elkaar leren kennen is hierin verweven. Waar mogelijk worden er koppels van 2 gemaakt tussen jongeren met een andere achtergrond en worden ze Sportvrienden in de volgende activiteiten. Dag 3 sportevenement Copa de Padel samen met je sportvriend op het Jaarbeursplein vrijwilliger zijn. Op deze dag is er altijd een skybox beschikbaar voor mensen uit de Oekraine Dag 4 sport evenement Copa de Padel samen met je sportvriend op het Jaarbeursplein plus skybox Dag 5 sport evenement Copa de Padel samen met je sportvriend op het Jaarbeursplein, plus skybox

Onderwerpen

Kenmerken

Projectnummer:
07430102210021
Looptijd: 100%
Looptijd: 100 %
2022
2023
Gerelateerde subsidieronde:
Projectleider en penvoerder:
I. Voorhout
Verantwoordelijke organisatie:
Starters4communities