Chance 4 Talentz Ontmoetingscentrum voor Oekraïners

Projectomschrijving

Met 'ontmoetingscentrum Chance 4 Talentz voor Oekraïners' geven jongeren hulp aan vluchtelingen. Jongeren 14-27 jaar zetten hun talenten in en geven dat beetje extra aandacht en ondersteuning aan Oekraïense vluchtelingen die dat zo nodig hebben. Jongeren ondervinden in 8 weken welke activiteiten het beste passen en waar de behoefte ligt bij Oekraïners. Jongeren worden begeleid door hun coach en volgen relevante en passende trainingen. Ze ontmoeten hun team wekelijks en gaan met elkaar aan de slag. Na 8 weken hebben ze 32 intensieve uren erop zitten en mooie activiteiten uitgevoerd. We sluiten hun MDT-reis af met een evaluatie en eindfeest.

Week 7/8: uitvoer activiteiten zoals taalles, begeleiding sport/spel/cultuur, administratieve hulp, verzorgen taalles: rondleiding stad of centrum, lunches verzorgen, eigen initiatieven verzinnen en bespreken met de coach, deelname aan projectgroep.

Omgeving

Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen

Verslagen

Samenvatting van de aanvraag

Met “ontmoetingscentrum Chance 4 Talentz voor Oekraïners” geven jongeren hulp aan vluchtelingen. Jongeren 14-27 jaar zetten hun talenten in en geven dat beetje extra aandacht en ondersteuning aan Oekraïense vluchtelingen die dat zo nodig hebben. Jongeren ondervinden in 8 weken welke activiteiten het beste passen en waar de behoefte ligt bij Oekraïners. Jongeren worden begeleid door hun coach en volgen relevante en passende trainingen. Ze ontmoeten hun team wekelijks en gaan met elkaar aan de slag. Na 8 weken hebben ze 32 intensieve uren erop zitten en mooie activiteiten uitgevoerd. We sluiten hun MDT-reis af met een evaluatie en eindfeest.

Onderwerpen
Kenmerken
Projectnummer:
07430102210007
Looptijd:
2022
2023
Gerelateerde subsidieronde:
Projectleider en penvoerder:
SW. Van la Parra
Verantwoordelijke organisatie:
Chance to influence