Mobiele menu

Het implementeren en opschalen van de TrueSim zorginnovatie

Per jaar sterven 1035 mensen in Nederlandse ziekenhuizen door zorg gerelateerde schade. Aangetoond is dat er in 80% van deze onnodige sterfgevallen een tekort is aan beroepscompetentie en training én dat dit voorkomen kan worden door zorgprofessionals frequenter en meer praktijkgericht te trainen. Simulatietraining is hiervoor bewezen het meest effectieve middel.
Met TrueSim kan tijd- en locatieonafhankelijk worden getraind. Het bespaart arbeidskosten, trainingslocaties en geeft een hoger leerrendement. We hebben de zorginhoudelijke kennis maar we missen de bedrijfskundige kennis om een passend verdienmodel op te zetten samen met een businessplan en strategie met als thema hoe we de zorgmarkt willen gaan bedienen.
Voor ondersteuning schakelen wij Rob Kimpen in. Hij heeft meer dan 5 jaar relevante ervaring in het aangaan van juist die uitdagingen waar wij mee kampen. Met Rob’s bagage kan hij ons helpen om een mooi plan op papier efficiënt en effectief te vertalen naar de praktijk.

Verslagen


Eindverslag

TrueSim biedt zorgprofessionals realistische en interactieve AR simulatietraining. Daarmee wordt een optimale leerervaring gecreëerd welke training en realiteit dichter bij elkaar brengen met als gevolg een significante afname van zorg gerelateerde schade.
Onze missie is om artsen en verpleegkundigen te trainen met interactieve en realistische AR simulatietraining om ze volledig competent te maken in het herkennen en behandelen van vitaal bedreigde patiënten.
Kernwaarden zijn: Training
Realistisch
Uniek
Elk moment
Hoofddoel voor 2021 is om door te groeien van start up naar scale up.
TrueSim en HKB Advies hebben samen gewerkt aan een strategie en businessmodel voor het komende jaar om dit te bereiken.

Onderwerpen

Kenmerken

Projectnummer:
838002521
Looptijd: 100%
Looptijd: 100 %
2020
2021
Onderdeel van programma:
Gerelateerde subsidieronde:
Projectleider en penvoerder:
J. Hashem
Verantwoordelijke organisatie:
TrueSim B.V.