Mobiele menu

Mind Mansion: scaling up van de VR angst experience

We gaan doorontwikkelen met Mind Mansion. We hebben een businessplan, een strategie en een actielijst voor het komende jaar. Onze technologie en functionaliteit is van hoge kwaliteit en onderscheidend. De biofeedback functie naast de VR toepassing bieden we als extra voordeel voor de klant. We gingen op zoek naar een manier om in beeld te komen en kwamen tot het besluit dat de lange omweg waarschijnlijk wel de kortste weg zal zijn. We willen Mind Mansion positioneren als expert in de angstervaring. We focussen op een bredere markt die de ervaring van angst wil opzoeken. Naast de specifieke VR toepassingen voor behandeling van angst en fobie zijn we onze bibliotheek aan het uitbreiden met toepassingen op het vlak van beleving en thrillseeking.

Experience van angst wordt de missie van Mind Mansion. Onze ambitie om een voet tussen de deur te krijgen in de zorg blijft onze belangrijkste focus. Cashflow creëren om vervolgens verder te kunnen investeren, is onze grote doelstelling dit jaar.

Verslagen


Eindverslag

In deze ZonMw subsidieronde was het voor Mind Mansion kwestie om de acties uit de strategiekaart concreet te maken. Naast alle zorgprofessionals van Nederland in de geestelijke gezondheidszorg hebben we prospects en leads uitgebreid naar zowel B2B alsook B2C. De product uitbreiding zorgde ervoor dat Mind Mansion zich kan profileren als expert in de ervaring en behandeling van angst via VR. Technisch zijn er belangrijke stappen gezet, het team heeft zich verder ontwikkeld en er wordt veel gerichter gewerkt richting betalende klanten. Er worden ook stappen ondernomen om mensen die last hebben van angst- of fobieklachten rechtstreeks in contact te brengen met de mogelijkheden die Mind Mansion biedt. Je kan de benodigde soft- en hardware zelf aankopen via de website, je netwerk inzetten om je te ondersteunen of je (eventuele) hulpverlener zelf vragen om je te ondersteunen met de toepassing. De bibliotheek met verschillende contexten is systematisch uitgebreid: vliegangst, sociale angst, rij angst, corona toepassingen, … Om de overlevingskansen van Mind Mansion te vergroten kijken we ook voortdurend naar andere kansen op de markt en bouwen we nieuwe toepassingen die gericht zijn op de ervaring van angst maar ook relaxatie en Mindfullness. Daarnaast lanceren we onze toepassingen op diverse platforms en gebruikerssites.

Onderwerpen

Kenmerken

Projectnummer:
838002736
Looptijd: 100%
Looptijd: 100 %
2021
2021
Onderdeel van programma:
Gerelateerde subsidieronde:
Projectleider en penvoerder:
M. Janssen
Verantwoordelijke organisatie:
Mind Mansion