Mobiele menu

Opstellen programma Toekomstbestendige Spoedzorg Bossche regio

Projectomschrijving

Wij willen als zorgaanbieders in de Bossche regio de spoedpatiënt in één keer voor de juiste zorg op de juiste plaats door de juiste professional bieden.

Om invulling aan deze ambitie te geven, zetten we een gezamenlijk programma op, waarin we door het starten van verschillende projecten drie uitdagingen het hoofd gaan bieden: efficiëntere inzet van mensen en middelen, voorkomen van onnodige vraag naar spoedzorg en verlagen van de netto uitstroom van personeel. Via het programma leveren we toekomstbestendige spoedzorg aan de 1.1 miljoen inwoners van de regio.

Verslagen


Samenvatting van de aanvraag

Wij willen als zorgaanbieders in de Bossche regio de spoedpatiënt in één keer de juiste zorg op de juiste plaats door de juiste professional bieden. Om invulling aan deze ambitie te geven, zetten we een gezamenlijk programma op, waarin we door het starten van verschillende projecten drie uitdagingen het hoofd gaan bieden: 1) Efficiëntere inzet van mensen en middelen 2) Voorkomen van onnodige vraag naar spoedzorg 3) Verlagen van de netto uitstroom van personeel Via het programma leveren we toekomstbestendige spoedzorg aan de 1.1 miljoen inwoners van de regio

Onderwerpen

Kenmerken

Projectnummer:
10100011910037
Looptijd: 100%
Looptijd: 100 %
2019
2020
Onderdeel van programma:
Gerelateerde subsidieronde:
Projectleider en penvoerder:
F. Berendsen
Verantwoordelijke organisatie:
Huisartsenposten Oost Brabant