Mobiele menu

Zorg op afstand en digivaardigheid middels afstandtelemonitoring, zittingen op afstand, gebruik communicatie platforms binnen het sociale domein.

Het implementeren van een zelfzorgapp in een gezondheidscentrum wat in de brede zin van positieve gezondheid kan worden ingezet is een uitdagende zaak. Er zijn veel betrokkenen met diverse belangen. Het vormen van een keuze voor de juiste tool is een uitdaging alsmede het opschalen van gebruik van een vaste zelfzorgapp. Echter, wanneer een tool gekozen is, is de communicatiestrategie essentieel alsmede het opschalen van het gebruik ervan. Dit proces is nog gaande en zal vervolg krijgen alvorens de pilot start.

Verslagen


Eindverslag

Het implementeren van een zelfzorgapp in een gezondheidscentrum wat in de brede zin van positieve gezondheid kan worden ingezet is een uitdagende zaak. Er zijn veel betrokkenen met diverse belangen. Het vormen van een keuze voor de juiste tool is een uitdaging alsmede het opschalen van gebruik van een vaste zelfzorgapp.. Echter, wanneer een tool gekozen is, de communicatiestrategie essentieel alsmede het opschalen van het gebruik ervan. Dit proces is nog gaande en zal vervolg krijgen alvorens de pilot start.

Kenmerken

Projectnummer:
838004017
Looptijd: 100%
Looptijd: 100 %
2021
2022
Onderdeel van programma:
Gerelateerde subsidieronde:
Projectleider en penvoerder:
W.J. Ooms
Verantwoordelijke organisatie:
Stichting Gezondheidscentrum Heikant